Zeilen met de Golfbrekers - zondag 23 juni

Geplaatst op 25-04-2024  -  Categorie: Algemeen

Kunnen we op jouw hulp rekenen om de jongeren van de Golfbrekers een onvergetelijke middag te bezorgen?  

Voor degenen die nog niet bekend zijn met de Golfbrekers: al 15 jaar organiseert Zeilclub ABN AMRO een jaarlijks zeilfeest voor een groep Almeerse jongeren/jong volwassenen met een lichte verstandelijke beperking die van zeilen en gezelligheid houden. Dit doen we in samenwerking met zeilschool Haddock en Stichting ABRI (Almeerse Belangengroep voor Recreatie en Integratie van verstandelijk gehandicapten). De leden van de Zeilclub zorgen daarbij voor een goede begeleiding bij het zeilen. Een mooie traditie, die we ook dit jaar graag voortzetten! Om dit mogelijk te maken hebben we voldoende enthousiaste zeilende begeleiders vanuit de Zeilclub nodig. 

Schrijf je nu in!

We varen met twee zeilers en twee jongeren per boot, in totaal zo’n 6 Valken. Na afloop is er een drankje een sateetje en muziek. Een belangrijk ‘verzetje’ in het leven van deze jongeren, zij kijken er altijd naar uit. Het programma wordt aangestuurd door stichting Abri in Almere, www.stichtingabri.org, en wordt ondersteund door enkele sponsors, waaronder onze zeilclub, maar het staat of valt natuurlijk met voldoende zeilers!

 

Praktische informatie
Datum: zondag 23 juni 2024
Tijd: 14:00 - 19.30u
Adres: Haddock watersportcentrum (Surfstrand Haven 2, Gooimeerdijk-West 1353, CT Almere Haven (langs de dijk in Almere).

Zoals ieder jaar sluiten we de dag af met een gezamenlijk hapje eten, op eigen kosten. De kosten hiervoor zijn  rond de €25,-. Vanzelfsprekend vinden we het gezellig als je mee eet, maar voel je niet verplicht. Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht met je emailadres en telefoonnummer naar golfbrekers@zcaab.nl.  

We hopen op veel enthousiaste aanmeldingen! Alvast veel dank namens de Golfbrekers en Stichting ABRI.

 

Zeilclub - Golfbrekers

-

Als je je aanmeldt voor deze activiteit worden je contactgegevens met de overige deelnemers gedeeld.