Huur kajuitzeiljachten en voorinschrijving

Geplaatst op 01-03-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Frank

Vanaf zaterdag 6 maart 2021 om 00:00 uur (voor alle duidelijkheid: dat is de overgang van vrijdagavond op zaterdagmorgen) is het weer mogelijk om de kajuitzeiljachten TIKKI€, iDEAL en S€PA voor eigen gebruik te reserveren. Hiervoor is het noodzakelijk dat je over de juiste brevetten, vaargebieden en certificaten beschikt en dat deze ook in de administratie van de Zeilclub bekend zijn. Dit kun je op de website controleren via menuoptie Mijn zeilclub en dan Mijn brevetten. Reserveren doe je via menuoptie Mijn zeilclub - Reserveren - Kajuitzeiljachten.

Tot 6 maart kun je via zeilvlootexploitatie@zcaab.nl aangeven in welke periode je graag één van de kajuitzeiljachten van de Zeilclub zou willen reserveren. Jouw voorkeur, gemeld bij deze voorinschrijving, wordt meegenomen in de uiteindelijke reservering. Voorinschrijvers krijgen bij reservering in principe voorrang indien zij hebben aangegeven dat zij de boot voor een langere periode willen huren.

Zowel de S€PA als de iDEAL hebben gedurende het seizoen Jachthaven Andijk als thuishaven. De TIKKi€ heeft Jachthaven Dragt in Aalsmeer als thuishaven.

Voor vragen kun je contact opnemen met Frank Voorderhake de Keizer op 06-53533816 of stuur een e-mail.